Meteen naar de inhoud

Boekhouder Nijmegen

Op zoek naar een boekhouder in Nijmegen en omgeving?

“EDR Administraties en Belastingen is een klein kantoor. Hierdoor is de betrokkenheid bij de klant juist extra groot,
bij ons bent U geen nummer.”

EDR Administraties en belastingen is in 2018 Opgericht. Wij zijn een administratie en belastingen kantoor in Ewijk. Na twaalf jaar ervaring bij een administratie – accountantskantoor in de regio Nijmegen vond eigenaar Wesley Bedeke het tijd om zijn vleugels uit te slaan. Wesley Bedeke: “Al twaalf jaar heb ik bij hetzelfde kantoor gewerkt, overigens met veel plezier en daar de basis gelegd voor mijn eigen kantoor. Maar ik wilde wat anders, mijn visie en beleid hanteren en dit zichtbaar uiten naar onze klanten. Na de opleiding als assistent begonnen en in de avonduren diverse opleidingen afgerond. Met de nodige ervaring die ik in de jaren heb opgebouwd ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Door van huis uit het ondernemerschap te hebben meegekregen en de behoefte aan nauwe betrokkenheid bij de klant, was een eigen onderneming een logische stap.

Nauw betrokken bij de klant, op een laagdrempelige manier communiceren maar wel de professionaliteit uitstralen die bij een administratie en belasting kantoor hoort. Dat is waar EDR administratie en Belastingen in Ewijk voor staat. De klant terecht het gevoel geven dat deze de controle heeft over zijn financiële situatie en daar graag alle benodigde adviezen en hulp bij kunnen bieden die nodig is . Niet voor elk wissewasje een factuur schrijven, maar de klant het gevoel geven dat deze een adviseur aan zijn zijde heeft staan die de valkuilen voor hem dicht”.

Professioneel in zijn vak.

Doordat EDR Administraties en Belastingen samenwerkt met diverse kantoren in diverse segmenten uit de financiële wereld en een klankbord heeft met collega-kantoren met name in regio Nijmegen is er vele kennis aanwezig. Hierdoor krijgt de klant altijd het juiste en volledige advies dat nodig is om uw onderneming te kunnen runnen. Wij kunnen ook op locatie bij u langs komen zodat u de deur niet uit hoeft. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.