Meteen naar de inhoud

Voel u welkom bij EDR Administraties en belastingen

Waarom wij?

Goed met cijfers en mensen

Bij EDR Administraties en Belastingen draait het niet alleen om de cijfers. Wij zijn een administratie en belastingen kantoor in Ewijk die door persoonlijke benadering en persoonlijk klantencontact onderscheid maakt in onze branche. Door de tijd voor U als klant te nemen en u een persoonlijk gevoel te geven willen wij een verschil maken.

Allround advies

EDR Administraties en Belastingen in Ewijk heeft zich breed ontwikkeld en kan u in elke branche advies geven om een gezonde groei van uw bedrijf te garanderen. Of U nou een bouwbedrijf of een advocatenkantoor runt wij zijn er voor iedere ondernemer.

Eerlijk en met heldere taal

Transparantie is bij ons een belangrijk punt. Met heldere, eerlijke communicatie naar u als klant kunnen we er samen voor zorgen dat we geen belangrijke dingen over het hoofd zien.

Flexibel en betrouwbaar

EDR Administraties en Belastingen in Ewijk staat altijd voor U klaar, niet alleen in goede maar ook in mindere tijden. Ook buiten kantooruren staan wij altijd voor U klaar. Dat is waar wij het verschil in maken.

Efficiënt, gemakkelijk en gunstig

Door uw administratie bij EDR administraties onder te brengen, kunt U zich richten op de dingen waar U echt goed in bent. Door veel tijd te besparen kunt u efficiënter te werk gaan om uw eigen doelen te bereiken. Dat is nog eens gemakkelijk.

“EDR Administraties en Belastingen is een klein kantoor. Hierdoor is de betrokkenheid bij de klant juist extra groot, bij ons bent U geen nummer”

EDR Administraties en belastingen is in 2018 Opgericht. Wij zijn een administratie en belastingen kantoor in Ewijk. Na twaalf jaar ervaring bij een administratie – accountantskantoor in de regio Nijmegen vond eigenaar Wesley Bedeke het tijd om zijn vleugels uit te slaan. Wesley Bedeke: “Al twaalf jaar heb ik bij hetzelfde kantoor gewerkt, overigens met veel plezier en daar de basis gelegd voor mijn eigen kantoor. Maar ik wilde wat anders, mijn visie en beleid hanteren en dit zichtbaar uiten naar onze klanten. Na de opleiding als assistent begonnen en in de avonduren diverse opleidingen afgerond. Met de nodige ervaring die ik in de jaren heb opgebouwd ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Door van huis uit het ondernemerschap te hebben meegekregen en de behoefte aan nauwe betrokkenheid bij de klant, was een eigen onderneming een logische stap.

Nauw betrokken bij de klant, op een laagdrempelige manier communiceren maar wel de professionaliteit uitstralen die bij een administratie en belasting kantoor hoort. Dat is waar EDR administratie en Belastingen in Ewijk voor staat. De klant terecht het gevoel geven dat deze de controle heeft over zijn financiële situatie en daar graag alle benodigde adviezen en hulp bij kunnen bieden die nodig is . Niet voor elk wissewasje een factuur schrijven, maar de klant het gevoel geven dat deze een adviseur aan zijn zijde heeft staan die de valkuilen voor hem dicht”.

Professioneel in zijn vak

Doordat EDR Administraties en Belastingen samenwerkt met diverse kantoren in diverse segmenten uit de financiële wereld en een klankbord heeft met collega-kantoren met name in regio Ewijk-Nijmegen is er vele kennis aanwezig. Hierdoor krijgt de klant altijd het juiste en volledige advies dat nodig is om uw onderneming te kunnen runnen.

Maak direct een vrijblijvende afspraak