GOED MET CIJFERS EN MENSEN

Bij EDR Administraties en Belastingen draait het niet alleen om de cijfers. Wij zijn een administratie en belastingen kantoor in Ewijk die door persoonlijke benadering en persoonlijk klantencontact onderscheid maakt in onze branche. Door de tijd voor U als klant te nemen en u een persoonlijk gevoel te geven willen wij een verschil maken. Bij ons kantoor bent U geen nummer, wij nemen de tijd voor U en zorgen dat uw zaken voorop staan. Door middel van een kennismakingsgesprek bekijken we samen wat voor u de beste aanpak is. Kom dus gerust op de koffie bij het meest persoonlijke belastingkantoor in Ewijk en omgeving.

ALLROUND ADVIES

EDR Administraties en Belastingen in Ewijk heeft zich breed ontwikkeld en kan u in elke branche advies geven om een gezonde groei van uw bedrijf te garanderen. Of U nou een bouwbedrijf of een advocatenkantoor runt wij zijn er voor iedere ondernemer.

EERLIJK EN MET HELDERE TAAL

Transparantie is bij ons een belangrijk punt. Met heldere, eerlijke communicatie naar u als klant kunnen we er samen voor zorgen dat we geen belangrijke dingen over het hoofd zien.

FLEXIBEL EN BETROUWBAAR

EDR Administraties en Belastingen in Ewijk staat altijd voor U klaar, niet alleen in goede maar ook in mindere tijden. Ook buiten kantooruren staan wij altijd voor U klaar. Dat is waar wij het verschil in maken.

EFFICIËNT, GEMAKKELIJK EN GUNSTIG

Door uw administratie bij EDR administraties onder te brengen, kunt U zich richten op de dingen waar U echt goed in bent. Door veel tijd te besparen kunt u efficiënter te werk gaan om uw eigen doelen te bereiken. Dat is nog eens gemakkelijk.