Meteen naar de inhoud

Overstappen van boekhouder?

Betaalt u te veel bij uw huidige boekhouder of bent u niet tevreden over de dienstverlening? Profiteer van een gratis gesprek bij ons op kantoor en laat u informeren over de mogelijkheden.

Wij doen het namelijk anders… in plaats van een vaste werkwijze waarbij u wordt behandeld als een nummer kiezen wij voor een persoonlijke benadering en bekijken we uw persoonlijke situatie om tot een passend pakket te komen. Hierdoor kunnen we u beter en persoonlijker van dienst zijn en kunnen vaak de kosten omlaag en kan er tegelijkertijd zelfs meer profijt en voordeel uit uw boekhouding gehaald worden.

In welke regio is EDR administraties en belastingen actief?

Ons administratie en boekhouderskantoor is actief in de gehele regio Nijmegen en maas en waal. Bent u dus ondernemer in de regio Nijmegen, Beuningen, Ewijk, Wijchen, Malden, Druten en alles hier omheen en op zoek naar een goede boekhouder dan bent u bij ons aan het juiste adres. EDR Administraties en belastingen is gevestigd op steenworp afstand van de snelweg bij Ewijk en is dus voor iedereen makkelijk toegankelijk. Ook kunnen wij eventueel op afspraak bij u thuis of op kantoor langs komen om het u nog makkelijker te maken.

Neem via onderstaande mogelijkheden direct contact met ons op.

Mail: info@edradministraties.nl

Telefoon: 06-39 236 922

Adres: Porta 2, 6644GD Ewijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *